New Voices Symposium, 27 maart 2021

‘De menselijke maat in Leiderschap’

Lions New Voices Nederland organiseert dit symposium in het Auditorium van het

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Heidelberglaan 25, 3584 CS Utrecht (stad)

Lions en Leo’s, van harte welkom op dit allereerste New Voices symposium!

Introducees die kennis willen maken met de Lionsorganisatie zijn ook van harte welkom!

Het symposium:

Hoe kan de menselijke maat in leiderschap de verbindende factor zijn in onze samenleving?  Hoe kunnen wij als Lions en LEO’s daar zelf een bijdrage aan leveren?

Boeiende sprekers delen vanuit hun eigen perspectief hun ervaringen en visie met ons. Sprekers, die midden in de samenleving staan met verhalen waar je je in kan herkennen. We kunnen allemaal onze impact vergroten en daarmee bijdragen aan een gezonde verhouding tussen rationeel en relationeel, tussen wat moet en wat werkt.

De afwisseling met muzikale intermezzo’s maakt het symposium tot een levendige verbindende ochtend en ook de afsluitende lunch is een mooi moment om verder met elkaar in gesprek te gaan.

Kom 27 maart 2021 naar Utrecht en denk na mee en praat mee over de menselijke maat in leiderschap.

Het Programma:

Tijd:

• 09:15 - 10:00           inloop
  • 10:00 - 12:30           symposium
  • 12:30  - 13:30           lunch

Dagvoorzitter Gery Groen, districtsgouverneur 110AZ

Kosten: 15 euro p.p. inclusief lunch

Sprekers:

• Jaap Peters: organisatieactivist, directeur DeLimes, promotor van het Rijnlandse (contextgedreven) organiseren als manier om mensen en samenwerkingsverbanden te laten bloeien.
  • Hans Veldhuizen: pianist, dirigent en workshopleider, die iedereen (ook degenen die niet kunnen zingen) laat zingen.
  • Irene Flotman: topvrouw, lid Raad van Bestuur van internationale vastgoedorganisatie CBRE over haar weg naar de top, geleerde lessen en haar leiderschapsrol in een mannenwereld.
  • Azad Ali Ahmed, Sabri: Iraakse Koerd, gevlucht en na jaren azc’s nu succesvol geworteld in Nederland
  • Mirella Duiven: eigenaar Wijstraining, Lion, neuropsycholoog, (team)coach en trainer. Hoe kennis over de werking van ons brein kan helpen om automatismes die niét helpen te overwinnen.

New Voices Nederland: Maria van Beers, Eveline de Ronde, Esmée Duijn, Marianne Knijnenburg, Gery Groen, Marianne Wennink, Marinka Kampen

Heb je vragen? Stuur een mail naar Gery Groen.

Meer weten over New Voices? Zie het artikel in LION Magazine ►

Kijk voor meer informatie op facebook pagina: http://bit.ly/SymposiumNV20

Aanmelden en betalen:

Iedere Lion/LEO kan zichzelf en zijn introducee (met een maximum van 3) aanmelden via het aanmeldformulier en de betaling voltooien. Om dat te doen dien je in te loggen. Vergeet na het aanmelden niet te betalen via het boodschappenwagentje in de linker kolom van de homepage.

Let op: Je kunt je maar 1x aanmelden, dus meld gelijk je introducee(s) aan en voldoe in 1x de betaling.

Je badge ligt 27 maart 2021 bij de ingang klaar en is tevens je toegangsbewijs.

Hier vind je het aanmeldformulier ►

Parkeren:

Voor het vervoer vind je hieronder informatie over de route en parkeren

Let op: Parkeren doe je op het transferium P+R de Uithof, want de parkeergarage van het prinses Maxima Centrum is alleen bedoeld voor ouders van kinderen die in het centrum verblijven.

Vanaf daar neem je bus 28 naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), wat tegenover het Prinses Maxima Centrum ligt. De reisduur is 1 minuut en 1 halte.

Kosten : 5 euro voor parkeren en openbaar vervoer.