• Ben jij een Lion of Leo die het leuk vindt om een website actueel en aantrekkelijk te houden?
  • Ben je bijvoorbeeld handig in het bewerken van foto’s en weet je hoe je een sterke webtekst maakt?
  • Zit je daarnaast redelijk flexibel in je tijd?
  • Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Lion of Leo die binnen de Commissie Communicatie en Marketing (CCM) verantwoordelijk is voor het beheer van www.lions.nl.

Je zorgt dat de inhoud actueel is en dat de website een goed visitekaartje is voor de Lionsclubs. Met behulp van Drupal – een content managementsysteem – kun je op eenvoudige wijze de content van de website beheren zonder een ingewikkelde programmeertaal te kennen.

Ook denk je binnen CCM mee over de doorontwikkeling van de website en de communicatiestrategie van Lionsclubs Nederland.
Wat je ervoor terugkrijgt? Een heel nieuw netwerk van bijna 11.000 inspirerende en leuke Lions en Leo’s in het hele land!

Het is mogelijk om de functie samen met een andere Lion of Leo te doen, zodat je een back-up voor elkaar kunt zijn. Voor de duidelijkheid: het is natuurlijk een vrijwilligersfunctie.
Wil je meer weten? Neem contact op met Nicoline van Tiggelen, voorzitter Commissie Communicatie en Marketing, telefoon 06-15517387, ccm@lions.nl.