Ben jij een echte verhalenverteller? Een Lion of Leo die begrijpt dat elk kanaal een eigen publiek heeft en eigen vertelvormen? Vind je het leuk om content op maat te maken? Heb je een achtergrond in journalistiek, communicatie of marketing en weet je (bijna) alles van social media? Of wil je daar alles over leren?

Dan zoeken we jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Lion of Leo die de social mediakanalen van Lionsclubs Nederland beheert. Je stelt in overleg met alle werkgroepen en districtscommissarissen een contentkalender op en zorgt voor aantrekkelijke berichten. Ook (her)schrijf je teksten voor de website en lever je die aan bij de webbeheerder. Doel is om Lions (en Leo’s) meer bekendheid te geven, een actief imago te creëren en – wie weet! – nieuwe leden te werven.

Wat je ervoor terugkrijgt? Een heel nieuw netwerk van 12.000 inspirerende en leuke Lions en Leo’s in het hele land! Het is mogelijk om de functie samen met één of twee andere Lions/Leo’s te doen.

Meer weten? Neem contact op met Nicoline van Tiggelen, voorzitter Commissie Communicatie en Marketing, telefoon 06-15517387, ccm@lions.nl. Het gaat om een vrijwilligersfunctie; onkosten worden uiteraard vergoed.