Bericht voor zonevoorzitters en zone-geïnteresseerden:

De zonevoorzitter vervult een belangrijke rol als verbinder van de clubs onderling en met het district en dat maakt het tot een heel mooie en interessante rol binnen de Lionsorganisatie.

Om daar goed op voorbereid te zijn en mee te denken en te praten over de rol als zonevoorzitter nodigt het Team Opleidingen (GLT) zonevoorzitters en zone-geïnteresserden graag uit voor de landelijke zonevoorzitterstraining op zaterdag 5 september 2020 in de Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10b, Lage Vuursche bij Den Dolder en Bilthoven.

Voorlopig programma van deze bijeenkomst:

13:00 uur Aankomst en kennismaken

Brainstorm

Wat is nou eigenlijk de rol van de zonevoorzitter?

Welke plek neemt de zonevoorzitter in binnen de Lionsorganisatie?

Hoe steekt de Lionsorganisatie in elkaar?

Hoe zit je zone in elkaar?

Wat kan je de zone bieden?

Wat en wie kan je inzetten?

Wat doe je met wat je opmerkt?

Wat wordt er minimaal van je verwacht?

Verbinden, activeren, informeren, adviseren

15:30 uur Kort nog informatie over LOLAS, de LionsNL app en de vinkjes

Ervaringen en  conclusies

Tips, trucs en netwerken

16:00 uur Afspraken en evaluatie
16:15 uur Afsluiting

Deze training wordt verzorgd door Anton Gathier, Internationaal Lions Trainer

Je kunt je vóór 1 augustus hier aanmelden ►

of bij de secretaris GLT, Hannie Zweverink via  e-mail thyra16hannie@gmail.com. Vermeld daarbij duidelijk je naam, je club en e-mailadres.

Direct na 1 augustus ontvang je per e-mail een trainingsopdracht ter voorbereiding van de bijeenkomst op 5 september.

Op 31 oktober a.s. is er in Papendal een terugkombijeenkomst om met je mede-zonevoorzitters ervaringen te delen en nieuwe inspiratie op te doen.

We zien je graag in Lage Vuursche om het samen te hebben over de leuke rol van de zonevoorzitter!