Over New Voices 

De Lions New Voices werken aan vernieuwing en het vergroten van diversiteit binnen de Lionsorganisatie. Wij maken belangrijke maatschappelijke thema’s en uitdagingen bespreekbaar die ook ons als Lion en als mens raken. Want we kunnen toch niet langer ontkennen, dat onze samenleving steeds verder polariseert. Het vertrouwen in de politiek en onze leiders erodeert waardoor de menselijke maat nog meer het slachtoffer dreigt te worden van het korte termijn denken. Waarom is het zo moeilijk om ons gedrag aan te passen, aan de natuur en aan elkaar. Wat zijn onze gewoonten die leiden tot grote ecologische en sociale risico’s? Hoe vinden we een gezonde balans tussen welzijn en welvaart en tussen economie en planeet? Hoe kunnen we ons vanuit het hoofd én hart met elkaar verbinden (ook binnen de Lionsclubs). Hoe kan de menselijke maat in leiderschap een verbindende factor zijn? Dat is waar wij ons binnen New Voices mee bezig houden. 

Symposium uitgesteld

Tot onze spijt ia het New Voices Symposium van zaterdag 27 maart 2021 niet doorgegaan. We hopen dat we in het najaar een symposium van New Voices kunnen organiseren. Uiteraard laten we dit tijdig weten!

Meer weten?

Heb je vragen? Stuur een mail naar Gery Groen, coördinator New Voices Nederland

New Voices Nederland: Maria van Beers, Eveline de Ronde, Esmée Duijn, Marianne Knijnenburg, Gery Groen, Marianne Wennink, Marinka Kampen